Fick ett litet mail...

där det stod att jag vunnit 2 biljetter till Rhapsody in Rock nästa söndga. Wow, jag som aldrig brukar vinna nåt. Så det ska bli skoj.

Idag klickade jag hem min första order från Perlan Living :-) Har väntat på de små kopparna med grå stjärnor på men nu orkade jag inte vänta längre så jag beställde 2 st Tända Vända set från Twinshome. Nu kan jag knappt bärga mig tills de står hemma hos mig.


Får ta och beställa kopparna vid ett senare tillfälle.

Nu ska det bli skönt med lite helgledighet. På söndag spelar sonen Poolspel i fotboll så vi får hoppas att det fina vädret håller i sig. Då blir det riktigt mysigt.

Ha en skön fredagskväll
Kramisar
Sanna

Miniutflykt

Idag (läs igår) ska jag och G åka på miniutflykt till Örebro.Blir trevligt. Tänkte hinna med PK-design och sen Mariebergs köpcentrum utanför Örebro. Hoppas på lite shopping.

Hoppas att ni har haft en trevlig helg, trots kylan. Nu i helgen har Fabriksbutiken öppnat en affär här i Skultuna, nån mil från Västerås. Lite kaotiskt var det i helgen men man får väl ta en tripp dit sen och kolla i lugn och ro vad som finns. Nu behöver man ju inte åka så långt längre :-)
Finns andra outleter i området, Snö of Sweden, Orrefors, Linum osv. Värt ett besök.

Idag ska jag och en kompis på Hanna Werningkväll på Colorama i Västerås. Ska bli superkul.


image73
image74


Jag....en Buzzador....

Fick mitt välkomstpaket idag från Buzzador. Det var 15 flaskor av ProViva Female som jag ska prova och buzza med
mina tjejkompisar.
image72
Ska provsmaka en i solen på balkongen ikväll.

Kram
Sanna

Bild från shoppingen

image71

Detta var det som fick följa med i påsen från Krionolin. Har inte hittat några platser för sakerna än, förutom tandborstmuggen då.

Hoppas att ni har haft en mysig Valborgshelg, det har jag haft. Synd att den tog slut så fort bara :-(

RSS 2.0